środa, 26 czerwca 2013



KLEIK RYŻOWY Z JABŁKIEM

Po 7 miesiącu





SKŁADNIKI:

– 1 średnie jabłko,
– 1 łyżeczka świeżego masła,
– 4-5 łyżeczek kleiku ryżowego,
– mięso z piersi indyka,
– 60 ml wody.


PRZYGOTOWANIE:


Jabłko umyj, obierz i opłucz, a potem pokrój(wytnij gniazdo nasienne). Włóż je do wrzącej wody i rozgotuj. Osobno ugotuj pokrojone mięso z piersi indyka. Do jabłka dodaj mięso, masło i kleik ryżowy, wszystko wymieszaj i zagotuj. 1 porcja = 180 g + 10 g ugotowanego mięsa z piersi indyka


Smacznego :)

 


Posted by Katarzyna Kopacz On środa, czerwca 26, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    Blogroll

    Durszlak.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE

    Blogger templates

    Odszukaj.com - przepisy kulinarne