środa, 26 czerwca 2013



SKŁADNIKI:

– 1 marchew,
– 1 mały ziemniak,
– 1/3 część kabaczka,
– 2 gałązki selera,
– 50/80/100 g piersi z kurczaka (ilość zwiększamy stopniowo),
– szczypta soli (niekoniecznie)
– 1 łyżka oliwy z oliwek.


PRZYGOTOWANIE:


Warzywa umyj i pokrój na drobne kawałki. Ugotuj razem z kurczakiem w 0,5 l wody przez 20 minut.
Wyjmij pierś kurczaka i pokrój ją na małe kawałeczki. Zmiksuj warzywa razem z kurczakiem.


Smacznego :)


Posted by Katarzyna Kopacz On środa, czerwca 26, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    Miejsce poswiecone pasji do gotowania

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE

    Miejsce poswiecone pasji do gotowania