piątek, 14 czerwca 2013

SKŁADNIKI:

* bułeczka typu paluch z ziarnami
* 3 łyżki startego żółtego sera
* gruby plaster szynki z indyka
* 1/4 małej papryki czerwonej
* 1/4 małej papryki zielonej
* łyżka majonezu
* łyżka serka śmietankowego
* szczypta mielonej papryki
* sól, pieprz




PRZYGOTOWANIE:

1) szynkę i papryki pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z serem, dodać majonez i serek śmietankowy, doprawić do smaku mieloną papryką, solą i pieprzem.

2) Odkroić końcówkę palucha, wydrążyć miąższ. W powstałą kieszeń nałożyć przygotowaną pastę. Zawinąć kanapkę w papier śniadaniowy, schłodzić. 

Smacznego :)


Posted by Katarzyna Kopacz On piątek, czerwca 14, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    Miejsce poswiecone pasji do gotowania

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE

    Miejsce poswiecone pasji do gotowania