środa, 26 czerwca 2013



Po 6 miesiącu

SKŁADNIKI:

- słodkie jabłko
- łyżeczka cukru pudru
- 100 ml soku jabłkowego
- szczypta cynamonu
- pół łyżeczki masła



PRZYGOTOWANIE:

 
Jabłko umyj, ale nie obieraj ze skórki. Wydrąż gniazda nasienne. Do wnętrza jabłka wsyp łyżeczkę cukru pudru i włóż odrobinę masła. Z wierzchu oprósz jabłko cynamonem. Skórkę ponakłuwaj widelcem. Ułóż jabłko w żaroodpornym naczyniu i polej sokiem. Piecz w temperaturze 180°C przez 45 minut. Podawaj maluszkowi miąższ skrobany łyżeczką.
Posted by Katarzyna Kopacz On środa, czerwca 26, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE