poniedziałek, 17 czerwca 2013

SKŁADNIKI:

* 3 kromki chleba tostowego z ziarnami
* 1/2 puszki tuńczyka w oleju
* łyżka pestek słonecznika
* łyżeczka majonezu
* 3 liście sałaty
* 4 plasterki pomidora
* 8 plasterków ogórka
* szczypta curry
* szczypta mielonej słodkiej papryki
* masło
* sól,pieprz


PRZYGOTOWANIE:

1) Tuńczyka osączyć z nadmiaru oleju, dosypać pestki słonecznika, dodać majonez i przyprawy do smaku, wymieszać na gładką pastę.

2) Kromkę chleba posmarować masłem, ułożyć dwa liście sałaty, plasterki ogórka i pomidora, przykryć drugą kromką chleba posmarowaną masłem, ułożyć pastę z tuńczyka, liść sałaty i ostatnią kromkę chleba.

Smacznego :)


Posted by Katarzyna Kopacz On poniedziałek, czerwca 17, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE