środa, 26 czerwca 2013


przepis ze strony gotujmy.pl

SKŁADNIKI:

– 1 ziemniak,
– 30-50 ml mleka następnego,
– 1 łyżeczka świeżego masła,
– 1 łyżeczka kleiku ryżowego.


PRZYGOTOWANIE:


Ziemniaka umyj, obierz, opłucz i pokrój. Ugotuj i dcedź. Zmiksuj z mlekiem, kleikiem, masłem i zagotuj. Podawaj po ostudzeniu, np. z sokiem z marchwi lub ze skrobanym jabłkiem. Porcja = 150 g 


Posted by Katarzyna Kopacz On środa, czerwca 26, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE