wtorek, 18 czerwca 2013

Przepis ze strony przepisy.pl


SKŁADNIKI:
  •  cykoria - 300 gramów
  • pomarańcza - 300 gramów
  • jogurt - 150 gramów
  • sok z połowy cytryny
  • sól i pieprz do smaku
  • Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr - 1 opakowanie


PRZYGOTOWANIE:

 1. Cykorię umyj i podziel na połówki. 

 2. Następnie usuń głąbiki i pokrój w cienkie paski. 

 3. Obierz pomarańcze i pokrój na kawałki. 

 4. Przygotuj dressing: wymieszaj jogurt, sok z cytryny, olej oraz sos sałatkowy Knorr. Polej nim surówkę. 

Smacznego :)


Posted by Katarzyna Kopacz On wtorek, czerwca 18, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE