piątek, 14 czerwca 2013

SKŁADNIKI:

* 3 kromki ciemnego chleba
* 2 jajka
* łyżka majonezu
* 1/2 łyżeczki musztardy
* łyżka posiekanego szczypiorku
* łyżka posiekanego koperku
* 2 rzodkiewki
* sól, pieprz




PRZYGOTOWANIE:

1) Jajko ugotować na twardo, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez, musztardę, szczypiorek, koperek, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Rzodkiewki pokroić na plasterki.

2) Na kromkę nałożyć połowę pasty oraz część plasterków rzodkiewki, przykryć drugą kromką, nałożyć pozostałą pastę i plasterki rzodkiewki. Wieżyczkę zakryć trzecią kromką chleba. Podawać przekrojoną na połówki.

Smacznego :)


Posted by Katarzyna Kopacz On piątek, czerwca 14, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    Blogroll

    Durszlak.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE

    Blogger templates

    Odszukaj.com - przepisy kulinarne