piątek, 14 czerwca 2013

SKŁADNIKI:

* 3 kromki ciemnego chleba
* 2 jajka
* łyżka majonezu
* 1/2 łyżeczki musztardy
* łyżka posiekanego szczypiorku
* łyżka posiekanego koperku
* 2 rzodkiewki
* sól, pieprz




PRZYGOTOWANIE:

1) Jajko ugotować na twardo, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez, musztardę, szczypiorek, koperek, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Rzodkiewki pokroić na plasterki.

2) Na kromkę nałożyć połowę pasty oraz część plasterków rzodkiewki, przykryć drugą kromką, nałożyć pozostałą pastę i plasterki rzodkiewki. Wieżyczkę zakryć trzecią kromką chleba. Podawać przekrojoną na połówki.

Smacznego :)


Posted by Katarzyna Kopacz On piątek, czerwca 14, 2013 No comments

0 komentarze:

Prześlij komentarz

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive

    NA PRZYJĘCIE

    Top blogi

    OBSERWUJ BLOGA

    NA PIKNIK

    przepisy.pl

    Przepisy.pl

    NA GRILLA

    Moja Książka Kucharska.Wszystkie prawa zastrzeżone. Obsługiwane przez usługę Blogger.

    PRZETWORY DOMOWE