Miodowo-musztardowa ryba w folii. Niesamowity sos musztardowo-miodowy do ryby
![]() |
Ryba pieczona w folii. |
Ryba pieczona w folii
Miodowo-musztardowa ryba pieczona w folii to szybki i łatwy przepis na rybę z piekarnika w całości w marynacie z miodu, musztardy pełnoziarnistej, Dijon, czosnku i natki pietruszki. Można użyć dowolnej, ulubionej ryby np.: dorady, pstrąga, filetów łososia albo dorsza.
- szybki i zdrowy przepis na rybę pełną smaku
- świetny pomysł na lekki i zdrowy obiad albo kolację
Ryba pieczona w piekarniku
Ryba pieczona w piekarniku z tego przepisu jest miękka, delikatna i pełna smaku. Przygotowanie jest łatwe i szybkie. Sos musztardowo-miodowy z czosnkiem to coś naprawdę epickiego. Można go wykorzystać na różne sposoby, świetnie nadaje się do marynowania krewetek, delikatnego mięsa z kurczaka itp.
![]() |
Sos musztardowo-miodowy |